Plenari per a acomiadar el 2020

L’Espai de participació es reuneix en un plenari per a acomiadar el 2020, i preparar-se pels projectes de 2021! Què han fet aquest trimestre? Aquesta tardor els grups de l’Espai de participació han fet feina tot i tornar durant unes setmanes a la virtualitat: per a poder seguir treballant en algun projecte de millora del…

L’Espai de participació es reuneix en un plenari per a acomiadar el 2020, i preparar-se pels projectes de 2021!

Què han fet aquest trimestre?

Aquesta tardor els grups de l’Espai de participació han fet feina tot i tornar durant unes setmanes a la virtualitat: per a poder seguir treballant en algun projecte de millora del poble, tant els infants com els adolescents han volgut fer una campanya de recollida de propostes als centres educatius, per tal de poder exercir com a representants de la veu de la resta de persones de les seves edats.

Com ho han fet?

Han explicat als seus companys i companyes de classe què és l’Espai de participació i els han demanat les seves aportacions. S’han repartit unes urnes per a poder escriure tals propostes, instal·lades als centres educatius, i s’ha creat el compte d’instagram del projecte, que podeu seguir a la plataforma amb el nom de @infantsiadolescents.santjust, des d’on també es recullen propostes a través dels comentaris i missatges rebuts.

A més, en breus s’instal·laran a Sant Just dues pancartes amb l’eslògan “Les idees volen i aquí són escoltades”, per tal que aquesta campanya pugui seguir recollint la veu i les idees dels petits i joves de la ciutat.

Ara, amb totes les idees dels infants i joves de Sant Just rebudes fins al moment, l’Espai de participació podrà començar el 2021 rumiant quines de tantes són viables per a realitzar-les com a projectes de millora de la ciutat.

El plenari del dia 10 de desembre

El passat 10 de desembre els grups van poder reunir-se personalment al Casal de Joves, i compartir totes les propostes per a seguir treballant el 2021! I no només les van compartir entre infants i adolescents, sinó que van transmetre-les al nou Alcalde de Sant Just, Joan Basagañas, i al Regidor d’educació, Just Fosalva, que van venir al plenari per a dialogar sobre les idees dels infants i adolescents, i també per a entregar-los un petit obsequi: una bossa de tela amb el logotip creat per l’Espai de participació, i l’eslògan per a la recollida de les propostes.

Finalment van escriure desitjos per al 2021, en forma d’avió de paper per a enviar-lo volant allà on arribés!

Els grups es tornaran a reunir passades les vacances de Nadal i enfilaran l’agulla amb tantes idees com hagin arribat a les urnes i a l’Instagram!

Recordeu seguir tot el que fa l’Espai de participació a @espaiparticipacio.santjust