L’Espai de participació segueix en marxa!

Després de les sessions virtuals de la primavera, els grups de l’Espai de participació s’han pogut tornar a reunir presencialment. Han pogut refrescar tota la feina feta fins ara, i han pogut compartir com han estat tots aquests últims mesos: com han viscut el confinament, què han pogut fer durant l’estiu, i com els ha…

Després de les sessions virtuals de la primavera, els grups de l’Espai de participació s’han pogut tornar a reunir presencialment. Han pogut refrescar tota la feina feta fins ara, i han pogut compartir com han estat tots aquests últims mesos: com han viscut el confinament, què han pogut fer durant l’estiu, i com els ha anat la tornada a les classes i la retrobada amb les amistats de l’escola o institut.

I, seguidament, han anat per feina! Els caldrà decidir quin projecte volen fer durant aquest curs per a aportar la seva feina a Sant Just. Ells i elles ja han pensat algunes idees, però no ho volen decidir només entre els grups:

Volen saber i recollir les propostes d’altres infants i adolescents del poble, per a poder exercir bé la seva funció de representants. Per això, en breus començaran a demanar l’opinió i col·laboració dels joves i petits de Sant Just!

De moment, degut a les noves restriccions per frenar la Covid-19, queden a l’espera de poder-se reunir de nou presencialment. Però no per això deixaran de treballar per Sant Just, sinó que tornaran a les reunions en format virtual, que tornaran a ser presencials tan aviat com es pugui!

Seguiu tot el que fan els grups a @espaiparticipacio.santjust