L’Espai de participació ja té logo!

Malgrat els mesos de confinament, l’Espai de participació ha seguit trobant-se de manera virtual. Durant els mesos d’abril a juny, el grup d’infants i adolescents van dissenyar el logotip i també van pensar idees per a la campanya de comunicació que tindrà lloc durant aquesta tardor. El procés de disseny es va fer amb l’acompanyament…

Malgrat els mesos de confinament, l’Espai de participació ha seguit trobant-se de manera virtual. Durant els mesos d’abril a juny, el grup d’infants i adolescents van dissenyar el logotip i també van pensar idees per a la campanya de comunicació que tindrà lloc durant aquesta tardor.

El procés de disseny es va fer amb l’acompanyament del dissenyador gràfic Albert Ramon Mulet (col·laborador extern). L’Albert va compartir amb els grups què és un logotip i per a què serveix, alguns exemples de campanyes de comunicació, i els va orientar per a dissenyar el propi logotip.

El grup d’infants va fer més d’11 propostes de logotip i eslògan. Amb aquestes propostes el dissenyador gràfic va analitzar els aspectes comuns -formes, colors, figures- i va fer tres propostes de disseny de logotip provisionals.

El grup d’adolescents va aportar retocs i noves opinions sobre aquestes tres propostes.

Finalment es va fer una votació online per a decidir quin dels tres logotips representa el projecte. La votació va donar per guanyador el logotip següent:

Al llarg d’aquesta tardor, l’Espai de participació està treballant de valent per a començar diferents campanyes de comunicació a les escoles i instituts per a donar conèixer el projecte.

Si voleu conèixer l’actualitat del projecte seguiu el perfil d’Instagram: @espaiparticipacio.santjust

Albert Ramon Mulet

Web www.albertmulet.com

Instagram @albertmulet

Albert R. Mulet

Product / Graphic Designer

Based in Barcelona