Els grups escullen projectes!

Els grups de l’Espai de participació escullen quins projectes duran a terme aquest any! D’on surten els projectes? Les bústies de propostes dels centres educatius van quedar ben plenes després que els infants i adolescents hi posessin les seves idees i propostes. D’entre totes elles, el grups de l’Espai de participació n’han fet una selecció…

Els grups de l’Espai de participació escullen quins projectes duran a terme aquest any!

D’on surten els projectes?

Les bústies de propostes dels centres educatius van quedar ben plenes després que els infants i adolescents hi posessin les seves idees i propostes. D’entre totes elles, el grups de l’Espai de participació n’han fet una selecció i han valorat quines d’elles els resultaven més interessants de treballar.
Finalment, cada un dels grups ha escollit quina duran a terme durant aquest any.

El grup d’infants

Els infants de l’Espai de participació han vist que hi ha una demanda de més activitats dirigides a infants d’entre 9 i 12 anys. Per això han decidit que el seu projecte serà organitzar una jornada lúdica per a per a infants que es realitzarà a la primavera.

Tanmateix, han vist també una forta demanda de millores als parcs i zones de joc de la ciutat. L’Ajuntament ja treballa sobre aquestes millores i, per tant, podrà comptar amb el punt de vista dels infants de l’Espai de participació sobre els parcs que, mica en mica, es vagin renovant.

El grup d’adolescents

Per part dels adolescents de l’Institut de Sant Just i el Col·legi Madre Sacramento, les propostes a les bústies han reflexat interès per a activitats per a adolescents i iniciatives sobre el col·lectiu LGTBIQ+, de manera que el grup d’adolescents de l’Espai de participació ha escollit com a projecte el disseny d’una activitat-taller obert a adolescents que vulguin reflexionar sobre aquest tema, finalitzant amb la iniciativa de pintar bancs amb els colors de la bandera LGTBIQ+ per a visibilitzar el col·lectiu als espais públics de Sant Just.

Engeguen els projectes de l’Espai de participació!

Les properes sessions, doncs, els grups teixiran els passos per a arribar a realitzar ambdós projectes, paral·lelament el grup d’infants i el d’adolescents, amb ganes de poder compartir-los amb la resta d’infants i adolescents de Sant Just Desvern. Podeu estar ben atents i atentes a tot el que aniran fent, a través d’aquest web i del compte d’IG @espaiparticipacio.santjust!