El grup d’infants i el grup d’adolescents es troben presencialment per preparar els projectes

El passat 15 d’abril, els dos grups de l’Espai de Participació van trobar-se per primera vegada presencialment des de l’inici de curs, i van poder gaudir d’una tarda al Casal de Joves de Sant Just, duent a terme alguns jocs i les tasques organitzatives per als projectes d’aquest any. El grup d’adolescents va decidir quins…

El passat 15 d’abril, els dos grups de l’Espai de Participació van trobar-se per primera vegada presencialment des de l’inici de curs, i van poder gaudir d’una tarda al Casal de Joves de Sant Just, duent a terme alguns jocs i les tasques organitzatives per als projectes d’aquest any.

El grup d’adolescents va decidir quins bancs es pintaran amb els colors de la bandera LGTBIQ+ el proper dia 3 de juny, per a visibilitzar el col·lectiu a Sant Just. Es complementarà l’acció de pintar els bancs amb uns panells explicatius, per tal que la gent pugui llegir informació que el grup creu important i interessant.

El grup d’infants va decidir com organitzar les dues activitats simultànies per a l’activitat Espai de jocs, que es farà el dia 29 de maig: d’una banda, hi haurà un taller de lettering per a aquells infants que vulguin aprendre i experimentar amb diferents estils de lletres i caligrafia i, simultàniament, s’organitzaran activitats esportives per qui tingui ganes de moure’s, córrer i fer algun esport.

A part de l’organització de les activitats, els grups també van gravar imatges per un vídeo que es passarà als centres educatius que van participar a la recollida de propostes. D’aquesta manera, els grups explicaran als infants i adolescents que van aportar les 800 idees com s’han tractat des de l’Espai de participació, com s’han escollit els projectes d’aquest any gràcies a la iniciativa de les bústies, i quins són els temes que s’ha observat que interessen més als infants i adolescents de Sant Just.

El proper 20 de maig els grups tornaran a reunir-se i perfilaran aquestes iniciatives!

Recordeu que ens podeu seguir al compte d’Instagram @infantsiadolescents.santjust!