Infants i joves dissenyen el logotip de l’Espai de participació

Durant el confinament els infants i joves de l’Espai de participació s’han trobat virtualment i han aprofitat per començar a reflexionar sobre alguns projectes.

L’Espai de participació ha seguit fent feina durant aquests mesos de confinament. Les trobades del grup d’infants i el grup d’adolescents s’han mantingut, però la majoria s’han fet de forma virtual a causa de la situació de pandèmia.

Aquestes primeres reunions posteriors a la constitució de l’espai han servit per reflexionar sobre els reptes que es volen afrontar i els projectes que es vertebraran.

Paral·lelament, durant aquests últims mesos també han treballat el disseny del logotip de l’Espai de participació. Amb l’acompanyament d’un dissenyador gràfic professional, els membres de l’Espai s’han format per conèixer les característiques que ha de reunir un logotip i han fet arribar diferents propostes de disseny al dissenyador. Ell n’ha extret els elements comuns (formes, colors i símbols) i, partint d’aquests elements, ha presentat un seguit de propostes als membres de l’espai. El logotip final s’ha decidit per votació i començarà a utilitzar-se pròximament per donar a conèixer aquest nou projecte municipal i així que altres infants i adolescents s’animin a participar-hi.