Celebrem l’acte de constitució dels nous grups de l’Espai de participació

Divendres 17 de desembre vam ajuntar-nos infants, adolescents, famílies, companys i companyes per celebrar i donar la benvinguda al nou grup de l’Espai de Participació de Sant Just! Més de 40 infants i adolescents se sumen per formar part d’aquest grup únic a la ciutat. Segur que serà un any ple de propostes, idees i…

Divendres 17 de desembre vam ajuntar-nos infants, adolescents, famílies, companys i companyes per celebrar i donar la benvinguda al nou grup de l’Espai de Participació de Sant Just! Més de 40 infants i adolescents se sumen per formar part d’aquest grup únic a la ciutat. Segur que serà un any ple de propostes, idees i preguntes que ens faran remoure!

Després de dos anys, els fins ara membres dels grups han donat pas als nous, han preparat un acte amb sorpreses, on tothom ha pogut dir la seva i han explicat al públic assistent l’experiència viscuda; des del seu inici fins l’actualitat, fent memòria de totes les accions i iniciatives que han dut a terme: la creació del logotip, la recollida de propostes, l’elecció dels elements per a un nou espai públic en procés de construcció i finalment les activitats esportives i taller de lettering per a infants, i la pintada de bancs amb els colors de la bandera LGTBIQ+ duta a terme pels adolescents a diferents punts de Sant Just, així com dins el Centre Pilot i l’IES Sant Just.

Molts d’ells i elles voldrien seguir formant part del projecte i allargar aquesta experiència, però és important fer una renovació dels grups per tal de donar pas a noves opinions, noves veus i noves idees, totes elles amb la infància i l’adolescència com a punt de vista central.
Així que l’acte de constitució va servir per agrair i acomiadar a 16 infants i adolescents, i donar la benvinguda a 39 infants i adolescents (cal esmentar que, d’aquests, n’hi ha alguns que repeteixen per diversos motius, com ara tenir l’oportunitat de fer dos anys al grup si van entrar a meitat; perquè passen del grup d’infants al d’adolescents, etc).

A partir de gener, doncs, les trobades de l’Espai de participació seran plenes de cares noves, i reprendran amb ganes l’energia que hi han deixat les persones que fins ara duien el projecte. Aquest any veurem quines idees i inquietuds surten d’aquests nous infants i adolescents que tenen ganes de millorar i aportar la seva visió a Sant Just Desvern!

Recordeu que podeu seguir tot el que aniran fent a través d’aquest web i del compte d’IG @espaiparticipacio.santjust!