AQUEST 2023 CONTINUA L’ESPAI DE PARTICIPACIÓ I S’INICIA AMB NOUS MEMBRES!!

El grup d’infants ja ha iniciat les trobades i s’han posat en marxa!! Inicialment, han acollit a les persones que s’han incorporat aquest any a través de jocs de coneixença i presentacions. A la primera sessió van descobrir quin és el projecte que es farà aquest curs 2023: un escape room sobre el gènere!! La…

El grup d’infants ja ha iniciat les trobades i s’han posat en marxa!!

Inicialment, han acollit a les persones que s’han incorporat aquest any a través de jocs de coneixença i presentacions.

A la primera sessió van descobrir quin és el projecte que es farà aquest curs 2023: un escape room sobre el gènere!! La tria d’aquest tema és el resultat de la feina que va fer el grup d’infants durant l’any anterior.

També s’ha tingut l’oportunitat de fer la trobada amb famílies, conèixer i presentar l’Espai de Participació, reflexionant sobre els objectius, les dinàmiques i la metodologia.
Al llarg d’aquestes tres sessions s’ha aterrat el tema de l’acció d’aquest any i s’han aproximat a comprendre l’estructura, els components i les característiques d’un ESCAPE ROOM.
El grup ha decidit la programació i organització de les pròximes sessions per tal de dur a terme el disseny, construcció i implementació de la proposta d’enguany. Ja han concretat que anirà dirigit per a infants de 8 a 12 anys de Sant Just i estan definint la història i els personatges que guiaran el desenvolupament d’aquest Escape Room.

Quantes coses han passat en aquests tres mesos! I seguim posant fil a l’agulla, passant-ho bé i gaudint del procés!

 

Què? Quin tema? Amb qui? Per a qui? Història? On? Quan? Com?…

 

El grup d’adolescents també arrenca amb força i energia!!

S’han conegut tots els membres del grup a través de dinàmiques i de jocs, també s’ha rebut a les famílies i els hi han pogut explicar les característiques de l’Espai de Participació.

S’ha comptat amb una col·laboració especial!

Enguany hem comptat amb la participació dels tres membres que van tenir l’oportunitat d’anar a Geòrgia el curs passat i han volgut compartir l’experiència i els aprenentatges que es van endur d’aquesta trobada.

Aquest equip ha organitzat la dinamització d’una sessió per tal d’escollir un tema d’interès amb tot el grup que conforma l’Espai de Participació, i per això s’ha volgut consultar a través d’una enquesta digital dirigida a totes les persones de Sant Just que tinguin entre 12 i 16 anys, amb l’objectiu de conèixer les seves inquietuds, interessos i opinions respecte a la ciutat. A través de les respostes recollides i el debat sobre els temes més votats s’està encaminant la decisió d’aquest curs.

Sembla ser que el sistema educatiu és la temàtica que més interès genera a la població jove de Sant Just que ha participat del qüestionari digital i que, a més, desperta més neguit i ganes d’accionar a les membres de l’Espai de Participació.

Així doncs, anem encaminant l’acció del grup d’adolescents d’enguany relacionada amb el Sistema Educatiu!