ACTE DE CONSTITUCIÓ 2022: RENOVEM DE NOU ELS GRUPS!

El passat 15 de desembre de 2022, es va celebrar l’acte de constitució de l’Espai de participació d’infants i adolescents de Sant Just. Va ser un acte dissenyat i dinamitzat pels mateixos grups del projecte, que van obrir l’acte amb uns jocs amb el públic per presentar els infants i adolescents i també per explicar…

El passat 15 de desembre de 2022, es va celebrar l’acte de constitució de l’Espai de participació d’infants i adolescents de Sant Just. Va ser un acte dissenyat i dinamitzat pels mateixos grups del projecte, que van obrir l’acte amb uns jocs amb el públic per presentar els infants i adolescents i també per explicar al públic què és, quins objectius té i com funciona l’Espai de participació. També van crear el material audiovisual per explicar què s’ha fet l’últim any com a accions.

Vam poder escoltar també l’escrit de l’Aina, membre del grup d’adolescents, compartint la seva experiència en aquesta etapa de la vida, reclamant als adults un acompanyament que posi en valor l’adolescent, que permeti la vivència de l’adolescència sense prejudicis.

A més de tot això, l’acte també va servir per donar la benvinguda als vuit infants i als sis adolescents que entren enguany com a nous membres del projecte i que han estat escollits pels companys i companyes de classe als seus centres educatius. També vam acomiadar i agrair tota la feina feta i la implicació durant el seu pas per l’Espai de participació a les tres adolescents que, després del seu temps al projecte, ara el deixen per seguir trobant noves experiències.

Es va comptar amb la presència de Joan Basagañas, Alcalde de Sant Just, i Just Fosalba, Regidor d’educació, infància i adolescència. Ambdós van expressar el seu suport al projecte, van donar valor a la veu i la participació d’infants i adolescents, i van fer el nomenament i l’entrega d’obsequis als nous membres.

L’acte va acabar amb un berenar compartit amb el públic, que va ser d’aproximadament cent assistents, comptant amb les famílies i les amistats dels membres del projecte, així com també professorat i direccions dels centres educatius que han acompanyat el procés de renovació durant aquest darrer trimestre.

Esperem que enguany l’Espai de participació segueixi creixent a tots els nivells, tal com ha fet fins ara, sumant l’implicació i la participació de tots els infants i joves que en formen i n’han format part!

Podeu veure més fotos i vídeos de l’acte de constitució al compte d’instagram del projecte: @espaiparticipacio.santjust