Constitució de l’Espai de Participació

El dia 14 de desembre es va celebrar l’Acte de Constitució de l’Espai de Participació a la Sala Utopia del Casal de Joves. Va ser un acte on van assistir familiars, amics i amigues dels actuals membres de l’EP, així com també els infants i adolescents escollides aquest any com a nous i noves membres….

El dia 14 de desembre es va celebrar l’Acte de Constitució de l’Espai de Participació a la Sala Utopia del Casal de Joves.

Va ser un acte on van assistir familiars, amics i amigues dels actuals membres de l’EP, així com també els infants i adolescents escollides aquest any com a nous i noves membres. Benvinguts i benvingudes!

El grup d’infants s’ha encarregat d’iniciar el disseny i planificació de l’acte d’enguany aportant les primeres idees. El grup d’adolescents ha recollit les seves propostes i han acabat d’organitzar un acte divertit, dinàmic i autogestionat.

Moltes gràcies als membres que heu format part durant aquests dos anys, o inclús més, i que heu marxat aquest any. Us trobarem a faltar!

Amb els nous grups, comencem aquest gener. El dijous 18 amb infants i el 25 amb adolescents. Seguim!