HEM ARRIBAT A LA SESSIÓ AMB MOLTES IDEES!

Recordeu que els infants de l’EP tenien el gran repte de preguntar a altres nenes i nens de #SantJust per recollir opinions? Doncs hem aconseguit molta informació. Cada membre de l’Espai de Participació ho ha fet de la manera que ha cregut, implicant també a les escoles. Per exemple, algunes han utilitzat una bústia feta a mà, s’ha…

Recordeu que els infants de l’EP tenien el gran repte de preguntar a altres nenes i nens de #SantJust per recollir opinions? Doncs hem aconseguit molta informació. Cada membre de l’Espai de Participació ho ha fet de la manera que ha cregut, implicant també a les escoles. Per exemple, algunes han utilitzat una bústia feta a mà, s’ha el·laborat enquestes online, altres han recollit idees presencialment, etc. Una passada! Cada escola ha participat de diferents maneres. Moltíssimes gràcies a tots els infants per participar i dir la vostra, i també agraïm a totes les escoles i famílies que han col·laborat. Ara toca arromangar-nos, fer buidatge de tot el que es va recollir i escoltar les veus dels infants.

En aquesta sessió també vam fer reunió amb famílies i ens ho vam passat molt bé. Va ser una reunió per fer cohesió, conèixer una mica més què i qui és l’EP i resoldre dubtes. Possiblement no s’esperaven que la reunió seria tota dinamitzada pels infants i que seria tant divertida. Mireu, mireu… hi ha alguna foto que ho demostra! Seguim i ens veiem després de setmana santa, que tingueu bones vacances!

 

@infantsiadolescents.santjust